Archive for Červen, 2012

Stavba DS N.Strašecí – oprava přístupové komunikace a chodníku dokončena

Dne 25.6.2012 byla dokončena stavba DS N.Strašecí – oprava přístupové komunikace a chodníku.  Stavba byla dokončena v termínu dle uzavřené smlouvy o dílo a předána bez vad a nedodělků. Celkové náklady stavby byly 1,0 mil.Kč bez DPH. Realizací této stavby došlo ke zlepšení životního prostředí i podmínek pro pobyt klientů v Domě seniorů v Novém Strašecí.    

Stavba Rekonstrukce přízemí objektu SA Kutná Hora zahájena

V květnu 2012 zahájila naše firma činnost technického dozoru investora  a koordinátora BOZP na staveništi při realizaci na stavby Rekonstrukce přízemí objektu  Státního okresního  archivu v Kutné  Hoře. Předmětem stavby je úprava dispozic stávající části 1. NP původně využívané jako hala bývalé továrny. Součástí rekonstrukce je také zřízení nové strojovny vzduchotechniky a veškeré nové elektrické instalace, zdravotně technické rozvody a zejména nové řešení vzduchotechniky. Stavba bude probíhat po etapách:                  1. etapa – Depozitář, 2. etapa

Read more

Socha Josefa Masopusta byla slavnostně odhalena

Ve čtvrtek 31.5.2012 proběhlo za účasti zástupců všech zúčastněných organizací a široké veřejnosti slavnostní odhalení sochy Josefa Masopusta.